spelregels canasta

kim
28 Jul, 2012 23:58

ik heb een vraagje;

wat nou als je 2 schoppen vrouwen in je handen hebt en je moet iets weggooien moet je dan een schoppen vrouw weggooien, niks weggooien of nog een kaart pakken (of iets anders (zo ja wat dan?))?

kim

Appie
31 Dec, 2012 19:26

nellie Schreef:

——————————————————-

> Hallo,

>

> Ik heb een vraag over het duizenden.

> Stel je hebt schoppen vrouw in de hand en je raapt

> de 2e schoppen vrouw op.

> Je mag hem niet weggooien, wat dan?

> Groetjes Nellie

Wij deden dan dat we een kaart erbij moesten pakken.

Je hebt dan dus weer drie kaarten in je hand waarvan je er telkens een moet weggooien

ageeth
11 Jan, 2013 16:44

ik heb een vraag….

wanneer je bijvoorbeeld met 120 punten op tafel moet maar je hebt een canasta van 4en in de hand (dit is geen 120) mag je dan toch op tafel ??? ik kan het nergens terugvinden.

Nel
16 Jan, 2014 16:26

waar kan ik dit spel spellen